achtergrond1 yoga - GroenvanHart
achtergrond3 yoga - GroenvanHart
achtergrond6 yoga - GroenvanHart
De-Waal-1-header yoga - GroenvanHart
achtergrond1.jpg
Leven, is het meervoud van lef!
Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn, is wat je doet!
Loesje
achtergrond1.jpg
Zijn wie je bent, dat is geluk!
ERASMUS
achtergrond1.jpg
Luister naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen...
LICHAAMSWIJSHEID
achtergrond1.jpg
We cannot solve our problems with the same way of thinking we used when we created them.
ALBERT EINSTEIN

Do-In Yoga

Het is goed om letterlijk ‘lekker in je vel te zitten’. Wie een soepel lijf heeft, is over het algemeen energieker, gezonder en gaat flexibeler om met de dingen in zijn leven.

Do-In Yoga is een zachte vorm van yoga om gezondheid en vitaliteit te bevorderen. Het is van origine een oosterse bewegingsleer, waarbij de meridianen (energiebanen), drukpunten en je ademhaling centraal staan. Een Do-In Yogales bestaat uit meridiaanstrekkingen, zelfmassage en meditatie. Wanneer je met regelmaat Do-In Yoga doet, komt je Ki (levensenergie) meer in balans en al snel voel je dat je lichaam soepeler en vitaler wordt.

De letterlijke vertaling van Do-In Yoga is 'de weg naar binnen'. Zo zul je merken dat niet alleen je lijf zich prettiger gaat bewegen, ook je geest zal rustiger worden en je zult je meer in balans voelen.

yoga2 yoga - GroenvanHart
Voor wie is Do-In Yoga geschikt

In de basis is Do-In Yoga voor iedereen geschikt. Een ieder die graag eigen verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn welzijn. De lessen bieden je een manier van bewegen die voor iedereen te volgen is. Ieder doet yoga op zijn eigen niveau, binnen zijn eigen grenzen en voor eigen bewustwording en ontwikkeling. Ook als je nog niet lenig bent, is deze vorm van yoga te volgen. Het gaat om het leren luisteren naar je eigen lichaam.

'Ben jij een sporter die regelmatig blessures heeft?'
Door het doen van yoga kun je spieren en lichaam leniger maken en hierdoor wordt de kans op blessures verkleind. Jarenlang heb ik veel hardgelopen en had regelmatig uitval door blessures. Toen ik naast het hardlopen ook mijn yoga oefeningen deed, had ik geen klachten meer.

Rianne

Tijdens mijn verblijf op Texel heb ik een Do-In yoga sessie met Anita gedaan. Het was mijn eerste kennismaking met Do-In yoga. Anita geeft de yoga op een prettige en ontspannen wijze. Ik heb de sessie voor het ontbijt gedaan, waardoor je je lichaam optimaal helpt ontwaken met ontbijt als beloning. Door de oefeningen en vooral de strekkingen ging mijn energie stromen. De sessie werd afgesloten met een meditatie, waardoor ik de dag vanuit rust en toch ook vol energie kon starten. Ik vind Do-In yoga een heel fijne, relaxte en ook leuke manier om de dag te beginnen.

GroenvanHart


Hogereind 33b
1793 AE  De Waal
06-51682165
anita@groenvanhart.nl

ontwerp & techniek: Webjongens.nl © 2022